Turliste gangarlaje 2023

Les mer …19.april Mosheim – Tilremsvatnet Roald

26.april Tilremshatten Pia

Les mer …

Gangarlaje 2022

Les mer …TURLISTE 

I år som årene før har vi oppmøteplass ved Velfjordsenteret og starter derfra presis kl 18.00 om ikke annet er annonsert. I forkant av hver tur vil en av oss si litt om hver enkelt tur.

Vi bruker facebooksida vår til informasjon så følg med der. Vi har noen reserveturer på lur om været legger hindring i veien for planlagte turer.

Les mer …

Aune-Skogkjekstjønna

Les mer …Gangarlaget har gått tur nr 2 i kveld. Turen gikk fra Aune forbi hytta til Sturla til Aunvatnet å videre opp til Skogkjekstjønne å samme vei tilbake. 

Les mer …

Vandalsvik-Andersvika

Les mer …Turer ble guidet av Idar Vandalsvik som formidlet gårdshistorien og slektshistorien fra Vandalsvika. Turen gikk fra Vandalsvika til tidligere husmannsplassen Solheim i Andersvika. 

Retur over Sørskaret med fin utsikt over Velfjorden og Drogsøya. avsluttet turen i gapahuken med kaffe og fyr på bålpanna.

Se kart/spor

Les mer …

GANGARLAJE TURLISTE 2020

Les mer …Vi planlegger å starte 13 mai. I år som årene før har vi oppmøteplass ved Velfjordsenteret og starter derfra presis kl 18.00 om ikke annet er annonsert. I forkant av hver tur vil en av oss si litt om hver enkelt tur. Vi bruker facebooksida vår til informasjon så følg med der. Vi har noen reserveturer på lur om været legger hindring i veien for planlagte turer.

Les mer …

Dyrneset - Dyrneshamna

Les mer …

Turen startet ved Dyrnes gård og gikk langs traktorvei første del. Deretter gikk turen i variert kupert terreng med enkelte steder med myr. 

Se kart/spor

Les mer …

Aunhola

Les mer …Dagens tur gikk fra  Enga til Aunhålå var ikke noen lang tur, men kjempefin, 33 glade vandrere. Noen gikk inn i Aunhola, inngangspartiet  var noe islagt. Deretter ned til boblehola (underjordisk utløp fra Engavatnet)

Parkering bi i det gamle Steinbruddet på Drogsøyveien.

Se kart/spor

Les mer …

Svadhylla

Les mer …34  gikk på kveldens tur med Gangarlaget til Svadhylla. Været var på flott med sol og fin  temperatur. En lettgått tur med flott utsikt. Og kafferast i flott kveldssol.

Se kart/spor

Les mer …

Underkategorier


Copyright © 2014. All Rights Reserved.