Dyrneset - Dyrneshamna

Les mer …

Turen startet ved Dyrnes gård og gikk langs traktorvei første del. Deretter gikk turen i variert kupert terreng med enkelte steder med myr. 

Se kart/spor

Les mer …

Aunhola

Les mer …Dagens tur gikk fra  Enga til Aunhålå var ikke noen lang tur, men kjempefin, 33 glade vandrere. Noen gikk inn i Aunhola, inngangspartiet  var noe islagt. Deretter ned til boblehola (underjordisk utløp fra Engavatnet)

Parkering bi i det gamle Steinbruddet på Drogsøyveien.

Se kart/spor

Les mer …

Svadhylla

Les mer …34  gikk på kveldens tur med Gangarlaget til Svadhylla. Været var på flott med sol og fin  temperatur. En lettgått tur med flott utsikt. Og kafferast i flott kveldssol.

Se kart/spor

Les mer …

Gangarlaje si turliste sommeren 2018

Les mer …Vi tar sikte på å starte med årets turer onsdag 25.april.

Oppmøte er som før ved Coopen i Velfjord, og vi starter kl 18 presis derfra.

Vi har noen reserveturer på lager i tilfelle dårlig vær hindrer oss i å gå planlagte turer. Det vil bli lagt ut info på Facebook i forkant av hver tur.

Skriv ut liste

Les mer …

Persplassen – Høllineset – Sjøforsen

Les mer …Årets siste tur med Gangarlaget er over.  Vi gikk Krokstien til Osen og videre til Høllinesset og sjøfossan. 

Hans Langfjord: Gangarlaget har på sine mange fine turer ofte kommet nært Sausvassdraget. Vi har vært ved kildene i Storgraven og Govaslia, og nå i kveld ved utløpet og slutten ved Sjøfossene.

Vi har gått mange av stiene langs vassdraget, men kan vel bare ane hvor viktig denne transportvegen var for folk i bygda. Det er utrulig mange favn ved, og stabler med materialer, som er byttet med røysene av balaststein

Se kart/spor

Les mer …

Hongset,Krummen og Tømmeråsvika (aug. 2017)

Les mer …Parkering avtal med grunneier se P-kart, derfra grusvei til krysset mot Hongsettstøa. i Ursskaret deler veien seg følg traktorveien til høgre langs Remkleivvatnet, denne går helt til Krummen. Fra Krummen tilbake hvor veien delte seg.

Les mer …

Gjerdet(Sæterlandet) Holvatnet ned via Bergan

Les mer …Tur fra Gjerdet gård på Sæterlandet. Fulge traktorsstilen oppover mot Lomstjønna og Holvatnet. Ved Holvatnet retunerte via Bergan og ned mot Gjerdet gård.


Se kart/spor

Les mer …

Tur til Tarmaunhola

Les mer …Turen startet ved brua ved Tarmaunsjøen og fulgte en gammelsti oppover mot Unnlendmarka, over myra øst for Formarka til Tarmaunvatnet, kystet stien ned fra Skaret og forstatte mot Tarmaunhola.
NB: Ved Unnlendmarka var det mye nedfallstrær så vi måtte gå en omvei. tok av mot høyre men skulle tatt av mot venstre (mot elva) for å komme på stien igjen. (se spor ved Unnlendmarka)

Les mer …

UnderkategorierCopyright © 2014. All Rights Reserved.