Flere turer

Helgelandstrappa i Mosjøen

Les mer …Helgelandstrappa i Mosjøen er en steintrapp som trolig blir Norges lengste sammenhengende steintrapp når den er ferdig. Trappa ligger i et turområde 1 kilometer fra sentrum. 

Arbeidet ovenfor Trongskardet er i gang. Dette er en meget flott tur opp på Øyfjellet med en fantastisk utsikt over byen

Se kart/spor

Les mer …

Vegatrappa i Ravnfloget

Les mer …Første del av turen opp starter på en sti frem til trappa på omtrent 400 meter. Videre en trapp på 450 meter. Når du kommer til toppen av Ravnfloget har du klatret opp 2000 trinn. 

Trappa ligger i samme området som Via Ferrata og turen opp Vegatrappa vil gå under Nepalbrua, som er en del av Via Ferrata. 

Se kart og spor

Les mer …

Sør Kvaløya rundt 2019

Les mer …

Kjør RV 17 til Vennesund. Like før fergeleiet ta til høyre mot Sør Kvaløy. Følg veien 1,6 km og P-plass på høyre side ved ungdomshuset.

Følg veien til Rossvika, herfra er stien delvis merket men med synlig tråkk.

Se Kart/spor

Les mer …

Lysingen (648 moh) opp fra Holandsvatnet 10,5 km t/r

Les mer …Kystriksveien 17 til krysset mot Holandsvatnet. Parkering ved nordenden av Holandsvatnet og følg veien til veiskille i sør enden av vatnet, ta drefra av mot høyre til enden veien.
Følge merkingen lands jorde. Over en gjennom skog og over en liten myr før en bygynner turen opp. Det er merket helt opp til toppen med røde merker på trær og T-er på stein/berg

Les mer …

Halsen - Riskammen - Grønlia (8,2 km)

Les mer …

Turen starter ved Halsen på Sæterlandet. Følger veien forbi husan, deretter traktorveien , etter ett stykke gange deler traktorveien seg tar veien til venstre, denne går helt opp til Godvassmarka.

Forsett å følg umerket sti. Fra myra sydøst for Godvatnet følger traktorsti ett stykke før stien tar av til venstre, røde merker opp til Urdskaret . Fra Urdskaret ta mot venstre. Herfra er tråkk delvis synlig og noen stein varder mot Riskammen.

Fra Riskammen og ned til Grønlia er ingen merker eller tråkk før en kommer på stien opp til Grøndalsfjellet

Se kart/spor

Les mer …Copyright © 2014. All Rights Reserved.