Flere turer

Tur til Salhusoddan

Les mer …Vårtur til Salhusodden som er ett flott turområde i tilknytting til Salhusmarks, her var det turstier på kryss og tvers før Salhusmark ble utbygd.

Les mer …

Hongfjellet 27.06.2020

Les mer …Dette fjellet finner du inne i Vassbygda. Du følger Tosenvegen til vegskiltet Barstad hvor du tar en avkjørsel til høyre.

Du finner en god parkeringsplass 500 - 600 meter senere. Herfra følger du en fin skogsvei noen hundre meter før du tar av (rødt skilt til høgre) og- følger merket løype. (Slitte merker og bare delvis synlig tråkk)

Les mer …

Svadhylla 2020

Les mer …Parkering vest av Aunbukta. Starter på skogsvei ca. 200 mter lenger nord og etter ca. 150 m tas av til høgre,stien kan var vankerlig å finne. Men etter nye 400 m tas av til venstre se kart vardene kan seses og forstter til Roparvikheia.

Se kart/spor

Les mer …

Drevlia Heimerlagenget Gråfjellet

Les mer …Parkering ved skytterbanen ved Dypaunet,fulgte anleggsveien opp til drevlia og deretter opp til Heimerlagenget. Retunerte til Drevleia for å gå opp på Gråfjellet,her var det en flott utsikt over Sausvatnet og ned til Mjosundet. Ingen sti som var merket, men greit gå.

Se Sport/kart

Les mer …

Nye stier i Velfjorden


Brusjyen,Rugåsnesodden,Svanvatnet og retur

Les mer …Tur gikk først til Brusjyen hvordet tidligere var drevet med oppdrett, derfra tilbake og tok ved skilt til Rugåsnesodden og merket sti.

Det gamle marmorbruddet på Rugåsneset ligger ca. 1 km nordøst for Hommelstø i Velfjord. Fra slutten av 1800-tallet til ca. 1930 ble det tatt ut stein her, hovedsakelig bygningsstein.

Les mer …Copyright © 2014. All Rights Reserved.