Flere turer

Sykkeltur Vevelstad

Les mer …Sykkel fra Brønnøysund til Horn og deretter fergen over til Andlsvågen, forsetter til Høyholm og ved skiltet tar av til venstre og sykkler gamle veien. Turen forsetter til Forvik og bygdetunet.

Innom gamle fergeleie (Handelsstedet Forvik) og turen forsetter mot Vistnesodden og helleristninger. På turen tilbake innom himmelspeil  (Opus for himmel og jord - Skulpturlandskap Nordland)på Høyholm.

Se kart/spor heleturen 70 km t/retur

Les mer …

Helgelandstrappa i Mosjøen

Les mer …Helgelandstrappa i Mosjøen er en steintrapp som trolig blir Norges lengste sammenhengende steintrapp når den er ferdig. Trappa ligger i et turområde 1 kilometer fra sentrum. 

Arbeidet ovenfor Trongskardet er i gang. Dette er en meget flott tur opp på Øyfjellet med en fantastisk utsikt over byen

Se kart/spor

Les mer …

Vegatrappa i Ravnfloget

Les mer …Første del av turen opp starter på en sti frem til trappa på omtrent 400 meter. Videre en trapp på 450 meter. Når du kommer til toppen av Ravnfloget har du klatret opp 2000 trinn. 

Trappa ligger i samme området som Via Ferrata og turen opp Vegatrappa vil gå under Nepalbrua, som er en del av Via Ferrata. 

Se kart og spor

Les mer …

Sør Kvaløya rundt 2019

Les mer …

Kjør RV 17 til Vennesund. Like før fergeleiet ta til høyre mot Sør Kvaløy. Følg veien 1,6 km og P-plass på høyre side ved ungdomshuset.

Følg veien til Rossvika, herfra er stien delvis merket men med synlig tråkk.

Se Kart/spor

Les mer …

Lysingen (648 moh) opp fra Holandsvatnet 10,5 km t/r

Les mer …Kystriksveien 17 til krysset mot Holandsvatnet. Parkering ved nordenden av Holandsvatnet og følg veien til veiskille i sør enden av vatnet, ta drefra av mot høyre til enden veien.

Følge merkingen lands jorde. Over en gjennom skog og over en liten myr før en bygynner turen opp. Det er merket helt opp til toppen med røde merker på trær og T-er på stein/berg

Se kart/spor

Les mer …Copyright © 2014. All Rights Reserved.